Fair Vison Marketing Schermafbeelding-2020-11-02-om-16.43.06 Portfolio

Royaal Group

Voor de website van Royaal Group kregen wij de opdracht om van de zes bestaande websites één overkoepelende website te maken. Dit heeft geresulteerd tot een high search website. Google herkend de website nu beter door high traffic. Ook hebben we de website beter zichtbaar gemaakt. We hebben gebruik gemaakt van SEO optimalisatie.

Delicathuis

Wij kregen de mooie opdracht om een platform te ontwikkelen om de Zeeuwse delicatessen winkels een steuntje in de rug te geven, hieruit is Delicathuis.nl ontstaan een platform voor de lekkerste delicatessen uit Zeeland. ​

Fair Vison Marketing Schermafbeelding-2021-01-18-om-19.30.15 Portfolio
Fair Vison Marketing Schermafbeelding-2021-01-18-om-19.29.47 Portfolio

CHELLINI MILANO

De klant kwam naar ons toe met zijn interessante verhaal, er moest een nieuwe website komen voor Chellini Milano. Dit mooie actieve project namen wij graag aan. Het kledingmerk wou een compleet geïntegreerd systeem op de achtergrond hebben voor online bestellingen. Dit hebben wij netjes realiseert voor de klant.

Royaal Group Intranet

Bij Royaal Group kregen we verder de opdracht om een gehele nieuwe intranet omgeving te creëren. De omgeving hebben we ingericht naar de wensen van de klant, verder hebben we functies klaargezet die in de toekomst gebruikt kunnen worden. U roept en wij maken het, wij volgen graag de wensen van de klant.

Fair Vison Marketing Schermafbeelding-2020-11-18-om-17.43.49 Portfolio
Fair Vison Marketing Schermafbeelding-2021-01-18-om-19.30.00 Portfolio

Eetcafe Oriënt Express

Wauw dit was een leuke opdracht! De klant kwam naar ons toe met een probleemstelling, namelijk de hoge marges van Thuisbezorgd.nl. De klant betaalde heel veel commissie op jaarbasis en wij hebben de klant geholpen om dit te realiseren zonder commissie namelijk door een eigen platform wat precies lijkt op Thuisbezorgd.nl Wij hebben eerst een klantenanalyse gemaakt voor het restaurant om zijn klanten optimaal van dienst te kunnen zijn. Hieruit is een mooie bestelsite ontstaan. We willen Eetcafe Oriënt Express bedanken voor de actieve samenwerking!